Om oss

Järvakliniken är din lokala tandläkare med en stark betoning på ett individuellt och professionellt bemötande till var och en av våra patienter. Vi erbjuder våra kunder det senaste i avancerad tandvårdsteknologi som ökar tandvårdens omfattning och bekvämligheten samt minskar smärtan under procedurerna. Vår personal erbjuder procedurer för både vuxna och barn och om du behöver en remiss för munkirurgi har vi kontakt med en mängd ortodontister i området.

Vi vill hjälpa våra patienter att komma över sin tandläkarskräck vilken ofta kan leda till att man drar sig för att söka den behandling som krävs för friska tänder. Dröj inte med att ge dina tänder den vård de behöver.

Våra lokaler hittar du i Nya Järvastaden, Solna. För att beställa tid kan du besöka vår kontaktsida och boka en tid nu!

Nor Gradin

KLINIKCHEF, LEG. TANDLÄKARE

Bild på Nor

Har jobbat som tandläkare i 10 år, inom folktandvården och privata sektorn. Jag är allmäntandläkare med ett stort intresse inom tandvårdsrädsla och kirurgi.
För mig är varje möte med patient ett unikt tillfälle att lära sig om varandra.

Hanady Hussein

RECEPTIONIST

Bild på Hanady

Jag studerar till personalvetare och jobbar som receptionist.
Har jobbat inom vården och inom detaljhandeln. Träning och musik är mina hobby

Sofie Yazdani

Bild på Sofie